Adress: Sanden 2, Brevik, Sydkoster.

Hitta hit – karta: https://goo.gl/maps/Tv6GaXMHPWuKmYtS9

För att boka – ring 0708-99 00 80, eller mejla rm.larsson@live.se

För att se lediga veckor – airbnb kalender

.

Hus/stuga á 54 kvm + Gäststuga á 13 kvm.
Stor tomt a 1000 kvm. Gångavstånd till bad/strand.
För 6 personer.
Trevligt. Mysigt. Charmigt. Ett hus med patina och med stor känsla “hemma hos”.

Tomten är relativt stor, närmast insynsskyddad. Små bodar på tomten, vinbärsbuske, gammal vattenpump, syrener och kaprifol.

Husen byggdes i början på 1950-talet, och avstyckades från gården, och det mesta inuti huset/husen är från den tidsepoken. På 1950-/1970-talen bodde familjerna ofta i en lägenhet i stan, och på somrarna vistades man på landet – i sin sommarstuga. Man var inte rik på pengar, men levde ett rikt liv. Kom och känn historiens vingslag! Här så mysigt.

I huset finns komplett kök med kyl- och frys, ugn, micro, WC, dusch, tvättmaskin, vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med två extra breda sängar (110 cm), stora altaner mot både nord och syd, utemöbler, TV. Lilla stugan har kyl/frys, spisplattor, (ej toalett eller vatten) och en ny våningssäng (200 x 90 cm).

PRISER 2023

13.500 kr/vecka högsäsong (vecka 27-32)

10.500 kr/vecka mellansäsong (vecka 26 + 33)

7.500 kr/vecka (vecka 25 + 34-35, ej midsommarhelgen – PMa för pris)

6.500 kr/vecka (fram till och med vecka 24 + 36-39)

Minimum 2 nätter under lågsäsong, 1.000 kr/natt.

Incheckning: efter kl 15.00. Utcheckning: före kl 12.00.

OBS – VI TAR REDAN NU EMOT BOKNINGAR FÖR 2023

.

REFERENSER

2021-06-27

Tack för att vi fick bo en härlig midsommarhelg i stugan på Sanden 2. ❤ Vilken mysig stuga på en egen liten äng med vackra ängsblommor. Sängarna var riktigt sköna och stugan välstädad. Servicen mycket god. Vi rekommenderar denna stuga varmt 🤗 / Lizette och Peter

2020-07-13

Sanden 2 är en liten mysig stuga med äldre charm för den som vill njuta av Syd Koster. En nästintill insynsskyddad tomt med flera små hus på tomten.Stugan ligger ganska centralt på ön så man har nära till allt. Ca 800 meter från stugan ligger den mysiga sommarhamnen Brevik med fina möjligheter för bad. Hyresvärden är hjälpsam och trevlig och stugan var välstädad när vi kom. 
/Birgerssons från Skåne

2020-07-19

Att bo på Sanden har passat ypperligt för vår 7-personers-familj. Bemötandet vi fått via telefon, mail och på plats har varit mycket bra. När vi anlände på söndagskvällen stod det blommor på bordet och utanför fönsterna växte det pelargonier. Vi har fått snabba svar, tips på vad man kan göra och t o m fått en dvd ordnad till huset. Det går också bra att grilla på grillen som står i trädgården. Det är ett mycket charmigt litet hus med uthus där allt (och lite till) finns för att ha det bra en vecka. Huset ligger lite avskilt men det är ändå nära till allt då huset ligger mitt på ön. Priset är väl inte mycket att säga om då det ligger i klass med vad andra stugor kostar. Då det knappast är någon biltrafik att tala om (desto mer cyklar, flakmopeder och golfbilar) är det väldigt lätt att både traska runt och cykla. Det har inte varit några problem att släppa iväg vår 6-åring för att cykla till affären. Trots att det var en regnig vecka i Sverige så kom det endast några få stänk på ön. Barnen har fiskat varje dag och dragit upp flera makrillar och en havsöring. Så på det stora taget är vi mycket nöjda och hade gärna stannat en vecka till. 
/Vänligen Johan med familj

2020-07-XX

“Mysig trädgård och sköna sängar! God hjälp och snabba svar.” /Lotta med man + 5 barn