Adress: Sanden 2, Brevik, Sydkoster.

Hitta hit – karta: https://goo.gl/maps/Tv6GaXMHPWuKmYtS9

För att boka – ring 0708-99 00 80, eller mejla rm.larsson@live.se

.

Hus/stuga á 54 kvm + Gäststuga á 13 kvm.
Stor tomt a 1000 kvm. Gångavstånd till bad/strand.
För 6 personer.
Trevligt. Mysigt. Charmigt. Ett hus med patina och med stor känsla “hemma hos”.

Tomten är relativt stor, närmast insynsskyddad. Små bodar på tomten, vinbärsbuske, gammal vattenpump, syrener och kaprifol.

Husen byggdes i början på 1950-talet, och avstyckades från gården, och det mesta inuti huset/husen är från den tidsepoken. På 1950-/1970-talen bodde familjerna ofta i en lägenhet i stan, och på somrarna vistades man på landet – i sin sommarstuga. Man var inte rik på pengar, men levde ett rikt liv. Kom och känn historiens vingslag! Här så mysigt.

I huset finns komplett kök med kyl- och frys, ugn, micro, WC, dusch, tvättmaskin, vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med två extra breda sängar (110 cm), stora altaner mot både nord och syd, utemöbler, TV. Lilla stugan har kyl/frys, spisplattor, (ej toalett eller vatten) och en ny våningssäng (200 x 90 cm).

PRISER 2023

Pris per natt:

1.150 kr söndag – fredag

1.250 kr/natt fredag-söndag

Minimum 2 nätter.

Incheckning: efter kl 15.00. Utcheckning: före kl 12.00. Byte söndagar.

LEDIGT 2023: 20 aug – 1 sep. Uppdaterat 2023-08-09.

.

REFERENSER

2021-06-11–13

We love the place, we will 100% recommend it but we were 5 and 4 of us slept great but there was a bedsofa who it is quite old so the 5th person didn’t sleep that good, not bad either just not that good as the others.

Best regards, GEMA

2021-06-27

Tack för att vi fick bo en härlig midsommarhelg i stugan på Sanden 2. ❤ Vilken mysig stuga på en egen liten äng med vackra ängsblommor. Sängarna var riktigt sköna och stugan välstädad. Servicen mycket god. Vi rekommenderar denna stuga varmt 🤗 / Lizette och Peter

2020-07-13

Sanden 2 är en liten mysig stuga med äldre charm för den som vill njuta av Syd Koster. En nästintill insynsskyddad tomt med flera små hus på tomten.Stugan ligger ganska centralt på ön så man har nära till allt. Ca 800 meter från stugan ligger den mysiga sommarhamnen Brevik med fina möjligheter för bad. Hyresvärden är hjälpsam och trevlig och stugan var välstädad när vi kom. 
/Birgerssons från Skåne

2020-07-19

Att bo på Sanden har passat ypperligt för vår 7-personers-familj. Bemötandet vi fått via telefon, mail och på plats har varit mycket bra. När vi anlände på söndagskvällen stod det blommor på bordet och utanför fönsterna växte det pelargonier. Vi har fått snabba svar, tips på vad man kan göra och t o m fått en dvd ordnad till huset. Det går också bra att grilla på grillen som står i trädgården. Det är ett mycket charmigt litet hus med uthus där allt (och lite till) finns för att ha det bra en vecka. Huset ligger lite avskilt men det är ändå nära till allt då huset ligger mitt på ön. Priset är väl inte mycket att säga om då det ligger i klass med vad andra stugor kostar. Då det knappast är någon biltrafik att tala om (desto mer cyklar, flakmopeder och golfbilar) är det väldigt lätt att både traska runt och cykla. Det har inte varit några problem att släppa iväg vår 6-åring för att cykla till affären. Trots att det var en regnig vecka i Sverige så kom det endast några få stänk på ön. Barnen har fiskat varje dag och dragit upp flera makrillar och en havsöring. Så på det stora taget är vi mycket nöjda och hade gärna stannat en vecka till. 
/Vänligen Johan med familj

2020-07-XX

“Mysig trädgård och sköna sängar! God hjälp och snabba svar.” /Lotta med man + 5 barn