Varmt välkommen som uthyrare och annonsör på www.kosterturist.com.

Här har din annons möjlighet till exponering mot uppåt 300.000 st (exakt antal var 271.655 st år 2019) sidvisningar per år – där flertalet söker på just “Bo” på Koster. Antal sidvisningar på www.kosteroarna.com ökade från 2018 till 2019 med hela 44%.

.

REFERENSER

2020-07-27

ANNONSERNA PÅ KOSTERTURIST VAR EN LYCKOTRÄFF FÖR MIG!
Efter att ha fått allt avbokat i juni pga av Covid 19, bad jag Koster Turist lägga upp mina annonser.
Därefter fyllde jag bägge husen med gäster hela sommaren. Den ena stugan har jag också på Airbnb.
Eftersom mina kontaktuppgifter finns på Koster Turist, får jag förfrågningar hela tiden och tack vare detta har jag hjälpt vänner som också haft problem med avbokningar med att få gäster – sammanlagt har åtta kunder fått boende på det viset.
Gästerna är lika tacksamma som uthyrarna när jag lyckats hjälpa dem. Hälsningar, Titti

.

PRISER

Webbdesign: 695 kr exkl moms totalt pris för layout, texter, foton och komplett införande av din annons

År 1: gratis medverkan t o m 2023-03-31*

År 2: 395 kr/år, exkl moms, för 2023-04-01–2024-03-31*

Din annons översätts till engelska, tyska, franska, danska, spanska och norska.

Du får ha med ett valfritt antal foton i annonsen. Om du önskar hjälp med fotografering så bistår vi gärna med det, liksom med att skapa en annons på airbnb, som inkluderar gratis bokningskalender.

Du kommer som uthyrare att ha ett val att antingen styra upp kunden att hyra direkt av dig, eller att kunden bokar hos airbnb. Om kunden bokar hos airbnb då får du avstå från 3% av hyrpriset, och kunden får betala upp till 14% i serviceavgift till airbnb, men du slipper att hantera pengar. Om kunden bokar hos dig direkt får du fullt betalt, det blir billigare för kunden, men du får hantera betalningen från kunden, vilket kan vara positivt då du kan ta ut en rimlig avgift som kunden betalar vid bokningen, och som inte återbetalas om kunden avbokar 30 dagar innan ankomst.

Ansvarig för sidan är Rose-Marie Larsson, tel 0708-990080, rm.larsson@live.se.

.

.

*Vid eventuella ändringar i efterhand debiteras 275 kr/påbörjad halvtimma, exkl moms. Eventuell fotografering liksom införande av en annons på airbnb/stugnet/stugknuten debiteras enligt samma taxa.